HR IsoWool – Tűzálló ásványgyapotHR IsoWool – Tűzálló ásványgyapot
A HR IsoWool egy magas szigetelési értékkel rendelkező ásványgyapot, amely ott alkalmazható a leghatékonyabban, ahol nagyobb üreges szerkezetek vannak az épületben. A HR IsoWool speciális struktúrája hosszútávú megoldást biztosít a szigetelés terén, mivel víztaszító, és tartósan megőrzi a kezdeti térfogatát, azaz nem esik össze.

Üreges falak, vázas szerkezetek, borított gerendafödémek utólagos hőszigetelésére használható. A anyag alkalmazásához speciális berendezés szükséges. A feldolgozást csak szakkivitelezők végezhetik. A szabványban előírt testsűrűség megfelelő tesztdoboz használatával állítható be. A munka gyorsan, tisztán és hatékonyan végezhető, egy munkanap alatt kb. 160 m2 felület szigetelése készíthető el. A kivitelezés a szabvány szerinti kiosztású furatok elkészítésével kezdődik. A hőszigetelés megkezdése előtt endoszkópos vizsgálattal határozható meg, hogy az üreg alkalmas-e a fújható üveggyapot bedolgozására. A befúvás befejezése után a furatokat habarccsal zárja le.
Rendelkezik az EN ISO 9001:2008, EN ISO 14 001:2004 és OHSAS 18001:2007 szabványok szerinti minőségtanúsítással. A teljes gyártási folyamatot a Knauf Insulation saját minőség-ellenőrzési részlege felügyeli, ellenőrizve a károsanyag kibocsátásra vonatkozó határértékek betartását.

A HR IsoWool előnyei
A HR IsoWool egy nagyon jó ár/érték arányú termék. Taszítja a vizet és átereszti a párát. Ezen kívül a hangszigetelési értéke is magas. Optimális töltés esetén stabil a szerkezete, nem mozdul el.
A HR IsoWool nagyon jól alkalmazható fából készült, üreges szerkezetű padlás födémeknél és így a tető szigetelésénél egy egyszerűbb megoldással szigetelhetünk és optimalizálhatjuk az energiaköltségeinket.

A Pluimers HR IsoWool egy kiváló minőségű szigetelő gyapot,melyet befújással juttatunk a szigetelendő helyekre. A speciális rostszerkezet gondoskodik arról, hogy tartós szigetelő réteg keletkezzen, ami nedvességtaszító és garantáltan nem esik össze. Tartós termék újrahasznosított üvegből, vegyi anyagok hozzáadása nélkül. Magas energia-és költségmegtakarítás, csekély CO2-kibocsátás.

„Nagy energiamegtakarítás, kisebb fűtési költség. Jó befektetés, mert a Supafil tartós termék, az épület teljes élettartama során állandó teljesítőképességet nyújt.

„A Supafil kellemes hőkomfortot biztosít otthonában: a belső falfelületet nem érzi hidegnek, a helyiségekben homogén hőmérsékleteloszlás van.

„A Supafil nem szolgál táptalajként gombák vagy baktériumok számára. A termék az A1 európai tűzvédelmi osztályba tartozik.
A Pluimers szigetelés az elmúlt 40 év alatt a szigetelés terén európai piacvezetővé nőtte ki magát. Tapasztalatunk és ismereteink lehetővé teszik, hogy szinte minden objektumot el tudunk látni a megfelelő szigeteléssel. Függetlenül attól, hogy régi építmény felújításáról vagy új építéséről van szó. Bármilyen kérdése van, lépjen velünk kapcsolatba. Szakértő munkatársaink örömmel fognak segíteni önnek.

iroda@pluimers.hu